2022. pilnsapulce

/files/2022-gada-lf-pilnsapulces-datums-un-pazinojums-2.png

Pilnsapulces darba kārtība

31.08.2022 — Latviešu Fonda gadskārtējā pilnsapulce   Virtuāli Zoom platformā PADOMES ZIŅOJUMU VIDEO PIEEJAMI ŠEIT  Sestdien, 2022. gada 18. septembrī. plkst. 11:30EST/10:30 CST/8:30 PST     Ja nevarējāt piedalīties pilnsapulcē aicinām jūs noskatīties video ierakstu  Visi laiki norādīti pēc ASV Austrumkrasta laika/EST 11:30 Pulcēšanās virtuālajā “istabā” un sasveicināšanās10:45 Pilnsapulces atklāšana Kvoruma konstatēšana, sapulces darba kārtības pieņemšana un iepriekšējās pilnsapulces protokola pieņemšana  Bieriņa...

→ Read More

/files/2021-pilnsapulce-slide.png

2021. g. pilnsapulces protokols

30.08.2022 — Latviešu Fonda 2021. gada pilnsapulces protokols   Latviešu Fonda gadskārtējā pilnsapulce Čikāgā Virtuāli Zoom platformā Sestdien, 2021. gada 2. oktobrī   Pilnsapulces PPT pieejams LF mājas lapā 11:45 Pulcēšanās virtuālajā istabā 12:00 Pilnsapulce No LF padomes piedalās Renāte Kenney, Katrīna Pipaste, Diāna Kārkliņa, Mārtiņš Hildebrants, Elizabete Ludviks, Rita Grendze un palīdze Žubīte Streips. Neklātienē vēl piebedrojās no LF padomes Ilze...

→ Read More

/files/nakotne-driz-bus-tagadne.jpg

Kā ziedot Latviešu Fondam

18.04.2021 — Kā ziedot Latviešu Fondam Viens no veidiem kā ziedot Latviešu Fondam ir izmantojot jūsu Charitable IRA Distributions vai arī nozīmējot Designated IRA Beneficiaries. LF Ieguldījumu konsultante Brigita Rumpētere aicina iepazīties ar šo ziedojumu veidu un apsvēŗt iespēju ziedot fondam.  Latviešu Fonds pateicas par jūsu atbalstu!    

→ Read More